KOULUTUKSET

Referenssimme

Brändäys

Voimme pitää yrityksellesi workshopin brändinrakentamisesta, sekä sosiaalisen median mahdollisuuksista.

 

 

Opilion Brändäys-workshop

Järjestimme Opilionille workshopin brändinrakentamisesta, sekä aineksistä ilmiön luomiseen sosiaalisessa mediassa. Workshopin tavoitteena oli yhteistyössä Opilionin edustajien kanssa pohtia, mitä brändillä halutaan viestiä, mitä kanavia käyttäen sekä miten markkinoinnin tehoa voidaan mitata.

Sosiaalisen media

Ääni, teksti, videot, kuvat. Kuulostaako tutulle? Luomme sisältöä eri sosiaalisen median kanaviin, mutta samalla koulutamme, kuinka laadukasta sisältöä luodaan, miten kohderyhmä saadaan sitoutumaan ja millä tavalla ihmiset eri kanavat käyttäytyvät.

 

Tiimin tehostaminen

Dialogirinki, oppimistavoitteet, yrityksen tavoitteet, tiimin tavoitteet. Haluamme tehostaa näitä. Tiimiyrityksemme on tehostanut keinojaan kasvaa ja oppia tehokkaammin, haluamme jakaa oppimaamme edelleen eteenpäin!

Saatuja tuloksia

Olemme tehostaneet omaa liiketoimintaamme jatkuvasti ja kasvuvauhtimme on hurja. Tänä vuonna tulemme tuplaamaan viime vuotisen liikevaihtomme alle puolessa vuodessa. Se vaatii meiltä saumatonta tiimitoimintaa. 

Tiimityöskentely on kaiken

A ja O 

Kun tulin Tiimiakatemialle, ymmärsin sen, että tiimin kehittyminen vaatii aitoa keskinäistä luottamusta. Jokaisen on annettava oma panoksensa tiimin eteen päivittäin, ja oltava aidosti halukas työskentelemään kohti yhteistä tavoitetta.

Joona Takkula, Tiimiliideri 2019

Tiimin sisäinen dialogi ja nopea reagointi muuttuviin olosuhteisiin on tulevaisuuden työelämässä absoluuttinen kilpailuetu, jota automatisaatio ei ole koneilla ratkaissut. Tiimiakatemialla olen oppinut kuinka tiimi on enemmän kuin osiensa summa ja kuinka koko tiimin potentiaalia laajennetaan yhteyden ajattelun kautta..

Ella Saikkonen, Tiimiliideri 2020