TIIMI

TIIMIORGANISAATIO

Olemme tiimiorganisaatio ja tämä näkyy myös palveluidemme tehokkuudessa ja asiakaspalautteessa. Tykkäämme ottaa asioista samantien kopin ja tuoda oman asiantuntevuuden mukaan!

Digimarkkinointi

Tarjoamme yrityksellesi apua digimarkkinoinnin suunnittelemiseen sekä toteuttamiseen nuorekkaalla osaamisella. 

Koulutukset

Tarjoamme yrityksellesi koulutuksia Sosiaaliseen mediaan ja brändäykseen liittyen. 

Tapahtumatuotanto

Gravi järjestää asiantuntija tapahtumia. Tsekkaa meidän tuleva tapahtuma!

Tiimiakatemia

Olemme osa Tiimiakatemiaa.

Tiimiakatemia on Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrittäjyyden huippuyksikkö – tulevaisuuden tekijöiden ja johtajien kasvua tukeva oppilaitos. Meitä yhdistää luja halu vaikuttaa maailmaan sekä haastaa itsemme ja muut. Tiimiakatemia on oikea paikka ihmisille, jotka ohjaavat määrätietoisesti ja intohimoisesti omaa elämäänsä.

Tiimiliidereiden sanat: 

Kun tulin Tiimiakatemialle, ymmärsin sen, että tiimin kehittyminen vaatii aitoa keskinäistä luottamusta. Jokaisen on annettava oma panoksensa tiimin eteen päivittäin, ja oltava aidosti halukas työskentelemään kohti yhteistä tavoitetta.

Joona Takkula, Tiimiliideri 2019

Tiimin sisäinen dialogi ja nopea reagointi muuttuviin olosuhteisiin on tulevaisuuden työelämässä absoluuttinen kilpailuetu, jota automatisaatio ei ole koneilla ratkaissut. Tiimiakatemialla olen oppinut, kuinka tiimi on enemmän kuin osiensa summa ja kuinka koko tiimin potentiaalia laajennetaan yhteyden ajattelun kautta.

Ella Saikkonen, Tiimiliideri 2020

Toimisto

Piippukatu 3. 

40100 Jyväskylä 

Ota yhteyttä

Samuli Ala-Kasari

Asiakkuuspäälikkö 

+358 40 961 0067 

samuli@gravi.fi  

Seuraa meidän tekemistä!